Hampi
En bijzonder is Hampi zeker! Wat een omgeving en tempels en dan heb ik nog niet eens de helft gezien!
Na twee bumpie busritten, shaken, not stirred, vanmorgen ruim een uur te laat in Hampi aangekomen. De bus uitkomen was ook een hele belevenis, want er stonden allemaal riksjarijders om aandacht te gillen

Flink hoor mariek bij die olifant, je ziet en beleefd zowel wat, geniet er maar van.
groetjes aat.
Hoi Marieke,
Door je verhaal zijn we stiekum toch ook een beetje mee op reis. Het is altijd weer erg leuk om iets van je te lezen. Het zijn zeker leuke reisverhalen.
Natasja
mooi mooi
Volgens mij ga je daar nog missen.
Hey Mariek,
het klinkt steeds relaxter, net nu je er lekker in begint te komen moet je alweer bijna terug! :-( Volgens mij ben je nog laaaang niet uitgekeken! Geniet nog even vol van je laatste dagen. Ik ben inmiddels mn koffer aan het pakken. Als ik half december terug kom gaan we volop bijkletsen. In elk geval alvast een goed verjaardag zondag en een hele goede reis terug! X Mo
Hey Lieverd...
Allereerst hartstikke feli met je birthday!!!! geniet nog heel even en wens je n hele goede reis naar huis voor straks .... heeeel veel liefs en n extra dikke verjaardagskxs.
Hi daar,
Van harte gefeliciteerd!! Nog even genieten en daar en ik hoop tot gauw.
Liefs Annemarie
wanneer ga je emigreren?
van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
welkom thuis