Laatste dag zon, zee & strand
Net mijn laatste duik in de zee gehad en lekker in de zon gelegen. Nog zo'n 3 uurtjes en dan ga ik met de nachtbus naar Hampi.
Vanmorgen nog even naar het dorp gewandeld voor het verzenden van mijn eerste pakket uit India. En denk nu niet dat je gewoon even het postkantoor in kunt lopen en je pakket kunt afgeven.... Eerst moet je naar de kleermaker om een zak om je pakket te laten maken waar je adres op kan worden geschreven. Deze wordt op de naaimachine gemaakt en vervolgens met de hand dichtgestikt. Met een mooi smetteloos wit pakket, ben benieuwd hoe het er uitziet als het aankomt, naar het postkantoor. Hier eerst twee formulieren ingevuld met voornamelijk de informatie die ook op je pakket staat. Deze info gaat in de computer en en komt een sticker uit. Klaar om te worden verzonden met de boot! Kosten: ca. 1 euro voor de verpakking en ca. 15 euro voor verzending (pakket van 5 kilo

Indiërs houden niet van grijs haar als ze ouder worden. Oplossing: verven met henna, maar wel de rode! Er lopen hier dus heel wat mensen, voornamelijk mannen, rond met een oranje kapsel. Tja, t is maar wat je mooi vindt

Zo nog even heerlijk genieten van een visschotel en dan is het toch echt tijd om alle fantastische mensen die ik hier heb ontmoet en deze ontzettend mooie plek achter me te laten. Op naar de volgende bijzondere bestemming!
hoe zal ik me daar voelen met mijn roestbruine/rode haar die ik van mijn moeder heb meegekregen !
Deze mooie ervaring heb je meegemaakt
Geniet er nog even van.
Ik geniet enorm van je leuke verhalen.
Groetjes Mariska
Hoi Marieke,
ben echt benieuwd naar je darmen? Gaat dat nog goed? Veel plezier nog!
Zelfs daar zijn de vrouwen bescheiden en kunnen mannen niet meten.
Idee om daar een winkeltje met andere kleurstoffen te beginnen?