India: here i am!

Laatste avond Cochin

Na ruim een week Cochin ga ik morgen weer verder. Was niet de bedoeling zo lang te blijven, maar het slechte weer in Munnar en het niet kunnen boeken van een trein naar Gokarna hebben me hier gehouden. Nu is het ook wel genoeg. Mensen herkennen me zelfs hahaha!

Wel een heerlijk stadje om te zijn. Alles op loopafstand. Ook met de scooter is het erg grappig rondrijden, vooral het linksrijden en toeteren maken het een ware belevenis. Vandaag naar Vypin Island geweest, 10 min met de veerboot, en daar lekker even over het ministrandje gelopen. Na een middagslaapje mezelf verwend met een ayurvedische total bodymassage en een oliegieting op mijn voorhoofd. Totale ontspanning! Nu nog even genieten van een heeeeeerlijke Indiase viscurry, om daarna lekker relaxed in slaap te vallen!

Hans Z

Mariek,
net nu ik wat minder zin heb (ga zo weer naar huis) krijg ik je mail. Dan veer je weer op en lees ik je geweldige ervaringen daar. Je moet inderdaad wel geduld hebben en dus bewust dat haastgevoel hier al op schiphol achtergelaten hebben.
Geniet zo nog lekker.

naat

Hi Lieffie...

Fijn te horen dat je lekker verder kan naar Gokarna, schijnt heeeeel mooi te zijn, de bossen, het strand, cultuur... lekker ff luieren in n hangmat ;-)) HAVE FUN!!!
liefs en kxs

aat

Had al een paar dagen niets van je gelezen leuk om weer wat te lezen van je, en fijn dat je het nog steeds naar je zin heb.
De tijd gaat wel snel er is alweer een heel stuk voorbij
voor je dus geniet er nog maar van.
veel plezier nog de buurman aat groetjes.

monique

Hey Mariek!

Weer verder gereist vandaag lees ik net? Ik schaam me dood maar door de tripjes ardennen en berlijn en verder alleen maar werken kan ik nu pas meelezen!! Maar het klinkt geweldig, wat een leuke manier ook om op deze manier contact te hebben met de buitenwereld. Meid, geniet ervan en snuif de ervaring diep op en inhaleer ze goed.... :-) X Mo

Micha

He Marieke!

Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt.

Ik probeer na 2 weken weer in het NL ritme te komen, daar ga jij strax helemaal moeite mee krijgen :D

Keep Smiling !

Micha

Gitta

Wat heb jij toch een rotleven zeg.

Je kan maar beter in het regenachtige nederland aan het werk zijn...

Rob

Ben gelukkig niet jaloers, nou ja, beetje dan.
Sorry voor de late reacties van mijn kant. Misschien weet je nog wel van vroeger ;-) hoe druk het hier kan zijn.
Leuk hoor om je verhalen te lezen.