India: here i am!

Bangalore

Met een smile van oor tot oor zaterdag de lucht in

Laughing
. Vlucht ging allemaal prima, behalve dat ik in Frankfurt bijna m'n aansluiting miste. Ze waren even vergeten om te roepen dat we van een andere gate vertrokken en borden waren ver te zoeken. Gelukkig was ik niet de enige...

Bij aankomst in Bangalore gelijk kennisgemaakt met India. Heb wel 4 keer een formulier moeten invullen met mijn gegevens en iedereen moet er even naar kijken, een stempel op zetten of een stukje afscheuren. Bij de paspoortcontrole zaten 12 mensen, maar het duurt even voor je dan eindelijk india in mag. Ze creeeren hier echtwerk voor iedereen

Wink
!

Het ruikt naar koeienmest als je het vliegveld uitstapt. Pas in de stad rook ik alle verschillende geuren van kruiden, specerijen, bloemen, dieren, mensen, uitlaatgassen en andere, nog niet veklaarde geuren. De energie en vriendelijkheid van de mensen is geweldig en overweldigend tegelijk. Ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld in een grote stad. Iedereen kijkt je aan met twee van de grote bruine ogen en als je begint te lachen, krijg je een stralende glimlach terug. De mensen zijn verschrikkelijk vriendelijk, behulpzaam en nieuwsgierig.En ja, ze rijden hier echt als gekken, het lijkt soms wel een mierenhoop! En toeteren, dat hoort er natuurlijk bij, zelfs als er, even, helemaal niemand in de buurt is.

Het is hier heerlijk en ik kijk er echt naar uit nog meer van dit indrukwekkende land en zijn mensen te zien!

dineke

Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. Voor nu: dikke kus en tot snel. xxx (En geef je je telefoonnummer zsm door? )

Hans Zonneveld

goedemorgen Marieke,
fijn dat je de vriendelijkheid herkent alsmede de in onze ogen ongeorganiseerde chaos waarin toch alles loopt zoals het loopt.
Pas toch wel op je spulletjes ondanks de goede sfeer.Dat toeteren is een leuke hobby moet je maar denken en herken ik ook uit azie.
Slaap lekker.
Hans

Mariska

Goed om te horen dat je er bent.
Doe voorzichtig, maar vooral genieten.

Toto ziens

Gerard

Ik het voor als jij met die grote ogen om je heen kijkt, vol verbazing en verwondering. Marieke een fijn bericht en het genieten gaat door.

Marjolein

Fijn om je eerste verslagje te lezen... Dat je goed bent aangekomen enzo! Geniet er van!
x

Jur

Goed dat je veilig bent aangekomen. Klinkt goed geniet de komende tijd we blijven je volgen

Joost

Hai Marieke!

Goed te horen dat je heelhuids in India bent aangekomen. Geniet er van, eet lekkere dingen, ga veel bekijken en toeter lekker mee!

gr.
collega Joost

Carel & Margriet

Fijn om al uitgebreid met je gepraat te hebben. Meisie, lekker genieten en zorg goed voor jezelf. Dikke knuffel.

Gitta

En hoe was de meat keuring?

Ireen

Fijn om te horen dat het niet tegenvalt, ondanks de herrie. Ik ben benieuwd hoe het gaat met de koeien die zich overal bevinden waar je ze niet verwacht.
Liefs Ireen

Natasja

Hoi Marieke,

Fijn om te lezen dat je een goede reis hebt gehad. Ik ben benieuwd naar je verdere avonturen in India.

Natasja

Kristel

Haha, prachtig al die geuren! En heerlijk dat je je zo welkom voelt!

Annemarie

Hé Lieverd,

Fijn dat je goed bent aangekomen. Geniet ervan!!
En tot snel...

Liefs

Julian

Hey stoere, je bent dus goed aangekomen! Fijn!
Nou succes met de rest van je stoere trip en ik zal je bijhouden hoor! ;-) Suc6 en genietse!

Tanja

Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen. Geniet ervan!

Groetjes Tanja

Aad

En waren er nog leuke kerels :-)
Hou je hand op je portemoniks, en de sleutel in je zak.

IIg een goede start.
Succes.

Aad

ha mariek kwam pas om 10 uur thuis bij barry gewerkt
en zag je bericht, leuk dat alles zo prettig is verlopen
en dat je daar zo vriendelijk word ontvangen en welkom ben, doet je tog nog aan thuis denken is net of je in de heelsumstraat komt daar heb je volgens mij het zelfde gevoel ?
Ja wat moet ik schrijven over hier dat valt in het niet met jou ervaringen daar, ik weet niet hoe groot het tijdsverschil is met india het is hier nu 22u30

aat

Je weet ik ben niet zo geweldenaar met de computer ik probeerde er nog wat bij te schrijven maar mijn vakje was vol ik vraag nog wel een paar dingen aan barry en ga voorlopig dit proberen te versturen ben benieuwd of het lukt in elk geval veel plezier en vermaak je groetjes aat en wil.

aat

zit nou al aan het 3e bericht heb even gelezen wat ik opgrschreven heb op het kladblok als het zo goed is gegaan dan is het simpel ? ik hoor het dan wel

Marieke

Dank voor jullie lieve berichtjes!
Zojuist de trein naar Mysore geboekt, vertrek morgen om 7.00 uur (lijkt NL wel).
Jullie horen t wel als ik daar ben!
XxX
P.s. Aat, je berichtjes gaan hartstikke goed!

Naat

Hey Lieverd...
Beter laat dan nooit... ben blij dat je het goed naar je zin hebt en alles goed is gegaan, vind je n kanjer!!! laat alles goed op je inwerken en vooral GENIETEN met volle teugen!!!
dikke KXS

Remco (vdH)

Leuk om je verslagje te lezen, Ik kijk uit naar meer. Gelukkig ben je goed aangekomen.Geniet

Hans

He Marieke,

Je bent er voor 't echie. Pas goed op jezelf en geniet ook vooral. Ik hoop dat je India 'trekt'. Maar zo te lezen wel en vind je het ook leuk.

Maak er maar een mooi reisje India van!

Groetjes Hans